♥ Happy new year ♥

 photo IMG_7759-1.jpgBillede fra nytåret 2011/2012. 

Godt nytår allesammen! Min aften skal traditionen tro fejres med mine allerbedste veninder – med undtagelse af en: Marie Cecilie er nemlig i Australien netop nu. Heldigvis findes skype, så hun kan ihvertfald være lidt med, haha. Vi skal se dronningens nytårtale, spise ægte sønderjysk nytårsmad: kålpølser, hamburgryg, grønkål og brune kartofler, så skal vi ellers fejre og feste til vi falder om af træthed og for mange drinks.

Og nu det årlige drama: jeg har intet at tage på. Eller det har jeg, men det havde jeg jo på sidste år. Tøjkrise coming up!

♥ Godt nytår til jer allesammen ♥

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter details