Slowly

10 favoritter fra Mads Ziegler

Nu kan jeg jo ikke undgå at blive lidt farvet af mit arbejde, men Mads Ziegler laver altså de fineste smykker. Altså sådan virkelig. Der udkommer en ny kollektion lige om lidt – og jeg siger jer, at den er fin. Overstående smykker er alle på min ønske/’to-buy’-liste. Jeg har lige købt denne, som jeg nok skal vise jer en af dagene. Det kan være jeg skal lave et indlæg med indholdet af mit smykkeskrin.

Og mig, som aldrig gik med smykker før. En helt ny verden har åbnet sig…

 

madsziegler x emmoemmo1. VICTORIAN vedhæng i sølv, 2. PRISM øreringe i 14 kt. guld, 3. POETRY ring i 14 kt. guld med rubiner, 4. CROWN vedhæng i 14 kt. guld med brillant, 5. VICTORIAN vedhæng i 14 kt. guld, 6. KNIFE EDGE øreringe i 8 kt. guld, 7. VICTORIAN ring i 14 kt. guld, 8. DOME ring i sølv med brillanter, 9. BOOMERANG ring i sølv, 10. BOOMERANG armring i 8 kt. guld.

bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slowly