Postkort fra Westendorf

3 favoritter fra Ralph Lauren

 photo Untitled 69.jpg

1. POLO RALPH LAUREN, 2. LAUREN RALPH LAUREN, 3. POLO RALPH LAUREN

 Jeg prøver at blive bedre til at gøre få, men gode, køb, når jeg shopper til min garderobe (jeg har for nylig gjort det vildeste køb! Glæd jer!), og specielt Ralph Laurens seneste kollektion trækker lidt i mig. Overstående items måtte ihvertfald gerne finde vej ind i min garderobe snarest.

Og så glæder jeg mig til at afsløre mit seneste køb for jer, så snart jeg kommer hjem fra ferie! It’s something very pretty and blue…

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Westendorf