Home sweet home

A very bad face day

dfgtyhujikOverstående billeder er fra i går, hvor jeg havde en ualmindelig dårlig ansigtsdag. Nogen har dårlige hårdage (dem har jeg til gengæld rigtig mange gode af lige for tiden – yes!), jeg har bare dårlige ansigtsdage. I ved, munden sidder i panden, øjnene hænger og næsen er faldet af. “Hvad er der galt med dig?” “Mig? Jeg har bare en rigtig dårlig ansigtdag”. Så har I lige lært et nyt udtryk i dag, venner.

Men der skal nok komme outfitbilleder – jeg skal bare lige have photoshoppet mig selv tilpas meget (men det siger vi selvfølgelig ikke til nogen. Alle ved jo at bloggere altid ser godt ud og aldrig har en stor bums mellem øjnene) Og her hentyder jeg selvfølgelig ikke til mig selv (……)

Nu skal jeg klappe computeren sammen og cykle ud på uni. I aften skal jeg ud at spise med min studiegruppe – det glæder jeg mig rigtig meget til.

Med venlig hilsen,
#klammoemmo

bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home sweet home