Postkort #2

Back

Jeg er tilbage fra ferie (eller… det var jeg jo faktisk allerede i sidste uge), men nu har jeg endelig taget mig tid og fået sat mig ned ved tasterne. Jeg har i løbet af ferien tænkt nøje over det her ‘projekt blog’, som jo efterhånden har været en fast del af mit liv de seneste (hold da op) 7 år. Inden ferien havde jeg egentlig besluttet mig for, at jeg ville give den en ordentlig skalle og opdatere hver dag. Men efter at have mærket godt efter indeni, har jeg faktisk fundet ud af, at det ikke skal være sådan. Bloggen er jo mit kreative frirum – og hvad er der kreativt ved at tvinge mig selv til at skrive hver dag, hvis der faktisk ikke er noget spændende at skrive om?

Jeg tror Emmoemmo kommer til at blive fornyet her i løbet af efteråret. Det her er min lille hjertebaby – og jeg kan godt mærke, at jeg ikke har passet så godt på den på det seneste.

Det var faktisk slet ikke det, det her indlæg skulle handle om. Jeg ville faktisk bare skrive hej og fortælle, at jeg glæder mig til at krible løs herinde igen. Når jeg har tid – og lyst.

IMG_9199-2

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Så længe du fortsætter med at blogge, så tager du det bare, som det passer dig <3

  Du må endelig sige til, hvis du har lyst til at have en gæsteblogger forbi! (Jeg vil i hvert fald gerne, hvis det er) :)

  Håber du nyder resten af sommerferien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Dét gør jeg! Jeg kan slet ikke undvære det :-)

   Du må også have en rigtig god sommer, Rikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort #2