New glasses - let the hunt begin

BLACK SUN bracelet

IMG_7794 3 2

Så blev det endelig fredag efter en hektisk uge fyldt med eksamensskrivning fra morgen til aften. Jeg vil nu gå på weekend med god samvittighed, men inden da vil jeg lige vise jer mit nye armbånd fra BLACK SUN, som altså bare blev nødt til at komme med mig hjem forleden.

BLACK SUN er en helt ny unisex kollektion fra Mads Ziegler, som fokuserer på en mere rå stil, men stadig holdt i eksklusive materialer. Jeg er ret vild med kombinationen af det og så min armring fra Mads Zieglers White Label kollektion, som jeg købte tilbage i marts. De går bare helt vildt godt sammen!

IMG_7795Mit armbånd består af sort snor, sølv løs og med perler i sølv, turkis, pink månesten og driftwood – en sammensætning, som gør den helt perfekt til lyse sommerkjoler og solbrun hud.

Nu må jeg bare ud og have noget sol på mine blege arme – det må være weekendens projekt.

Rigtig god weekend.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New glasses - let the hunt begin