På glat is

Blogs jeg læser

Photobucket

Smukke My Blomquist er en svensk blogger, som bor i Norge. Hun har den sødeste stil og er virkelig inspirerende.Photobucket

Nanna fra Fashion Avec Nanna er ‘dværgen der tegner’ (det havde vi det ret sjovt med under modeugen). Jeg mødte hende under modeugen og hun er bare så sød! Nanna er desuden jyde ligesom mig. Hun tegner de fineste tegninger, hun har bl.a. tegnet mig – det kan ses lige her.Photobucket

Stilmæssigt ligger vi meget langt fra hinanden, men Angelica Blick har den flotteste stil og lever et virkelig fedt liv.
PhotobucketUlrikke Lund virker så sød. Hun har en virkelig fed stil, som er en blanding mellem luksus og high street.

PhotobucketIsabella Thordsen kender jeg, så det er klart jeg følger hendes liv i London. Hun er guld at shoppe genbrug med – jeg glæder mig til at hænge ud med hende, når hun kommer hjem her i julen.PhotobucketOg ikke mindst så læser jeg Kenzas blog. Hun er IMO den mest perfekte kvinde i verden.

Jeg læser rigtig mange blogs i løbet af en dag, men disse blogs skal jeg helst tjekke mindst en gang dagligt. Jeg læser en blanding mellem store blogs og små blogs – de har hver deres charme. Ud over de blogs, jeg har nævnt, så læser jeg også Emily Salomon, Rockpaperdresses, Trines Wardrobe, We Wonder, Vilde Kaniner og Mi Confesion. Og så læser jeg desuden mange af jeres blogs, når I skriver kommentarer – jeg er jo en nysgerrig sjæl.

 

bloglovin
   

2 kommentarer

  • Jeg elsker virkelig også Angelica Blick og Trines Wardrobe. De er begge enormt smukke, har alt for god stil og er rigtig dygtige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er faktisk gået væk fra at læse de kæmpestore blogs som Angelica og Kenzas. De bliver så overfladiske og upersonlige. På det seneste er jeg begyndt at gå efter helt små blogs, fordi der ofte ligger meget mere arbejde i dem…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På glat is