Sale sale sale: oak Mulberry Lily

Christmas gifts 2014

 photo IMG_9798.png photo IMG_9804.pngJeg tænkte, jeg lige ville vise jer mine julegaver, nu hvor julen snart er slut og nytåret banker på døren. Jeg var så heldig at få to stk utrolig flotte middagstallerkner i musselmalet halvblonde, en skål, også i halvblonde, og en i musselmalet i riflet. Jeg begynder at glæde mig til at komme tilbage til mit lille fine hjem i Odense og få pakket det hele ud – det bliver simpelthen bare så pænt! Uldtæppet stod virkelig højt på ønskelisten, for hold nu op, hvor bliver det bare hurtigt koldt i lejligheden i de her måneder.

I morgen er det NYTÅR, og jeg har absolut ingen anelse om, hvad jeg skal have på. Da jeg ret så spontant før jul pakkede på 10 minutter og tog det næste tog hjem, havde jeg ikke liiige overvejet nytårsoutfittet. Pyt skidt, det er bare tøj – og hvad betyder det, når jeg i morgen skal hoppe ind i det nyt år med verdens bedste piger?

bloglovin
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale sale sale: oak Mulberry Lily