Colored legs

Copenhagen Fashion Week day 1

 photo IMG_0609.jpg photo Image3-17.jpg photo Image2-59.jpgBenedikte Utzon est 1995

 photo IMG_0800.jpg photo IMG_0708-2.jpg photo IMG_0785.jpgBarbara I Gongini

Hej fra modeugen! Lige nu sidder jeg og spiser morgenmad og vil snart bevæge mig ud i det alt kolde vejr igen. Billederne her er fra i går, hvor jeg var til Benedicte Utzon og Barbara I Gongini. Specielt Benedikte Utzon var så pænt – masser af smukke farver, mønstre og strukturer.

I aftes var min veninde, Mie, og jeg inviteret til Dr. Denim cocktailfest, men vi endte først til Stylista-festen, hvor vi troede vi var gået forkert.  Det viste sig så, at Dr. Denimfesten blev holdt i en bar inde bag ved den anden fest. Vi følte os virkelig som jyder på afveje, haha.

I dag går det løs med hele 5 shows – det første her kl. 11, så jeg vi hellere se at komme i tøjet. Vi snakkes senere – jeg hygger mig ihvertfald herovre.

bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colored legs