Copenhagen Fashion Week day 2: outfit

Copenhagen Fashion Week day 3

 photo IMG_9791.jpg photo Image1-88.jpg photo IMG_9814.jpg(Stine Ladefoged SS14)

 photo IMG_9934.jpg photo Image2-39.jpg photo IMG_9927.jpg(Barbara í Gongini SS14)

 photo IMG_0109.jpgFrokost på Kafe Kys på Strædet.

 photo IMG_0110-1.jpgSøde bloggerpiger – Pernille, Isabella og Marie.

De sidste billeder fra modeugens 3. dag, hvor jeg så Stine Ladefoged og Barbara í Gongini. Jeg så første gang Stine Ladefogeds designs under sidste sommers modeuge, og siden da har jeg været stor fan af hendes smukke og skulpturelle design.

Efter showene var ovre, og før jeg hoppede på toget hjem, spiste jeg frokost med Pernille, Isabella og Marie. Det er helt klart det, jeg værdsætter allermest ved modeugerne: alle de søde og inspirerende mennesker, jeg får lov at møde.

bloglovin
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week day 2: outfit