Off to Copenhagen Fashion Week

CPHFW15

Som jeg snakkede om i går, så tog jeg til modeugen i dag. Overstående er billeder fra Fashion Collections show på Børsen, som jeg var til i formiddags. Da jeg vågnede i morges, havde jeg faktisk allermest lyst til at slukke vækkeuret og sove videre. Jeg har været afsted de sidste 3 år, og hver gang har jeg talt dage ned, og glædet mig helt vildt. Men denne gang var det som om, at det hele var lidt anderledes. Jeg er simpelthen så beæret over at nogen har haft lyst og brugt tid på at invitere mig, men alligevel skippede jeg 3 ud af 4 shows i dag. Jeg tog det første show på Børsen i morges, blev seatet på 2. række og hele molevitten, men lysten til at tage flere shows var der ligesom bare ikke rigtig.

Efter showet gik rundt i Københavns små gader, shoppede og hyggede mig helt vildt, selvom jeg bare var alene på tur. Jeg brugte en milliard år inde i Royal Copenhagens butik, jeg gramsede på fine Balengiaca tasker, jeg gennemgik ALLE udsalgsstativerne i Ganni, og ingen stressede på mig. Jeg elsker at shoppe alene! Efterfølgende tog jeg en taxa ud til Bellacenteret (og blev godt snydt af en taxachauffør – 218 kr for 6 km, det er vist lige lidt i overkanten… Hilsen jyden), hvor jeg skulle til Fr//s event og fremvisning af Gardenias nye skokollektion i deres showroom. Det var helt vildt hyggeligt, og den nye kollektion var bare så fin og virkelig Emma. Og så viste det sig, at Ditte, der står for PR hos Gardenia, også havde læst Medievidenskab, så det var vildt inspirerende at høre om. Det er jo indenfor PR-branchen, jeg selv en dag drømmer om at arbejde i.

 photo IMG_0197.jpg photo IMG_0184.jpg photo IMG_0204.jpg

Det blev til en værre omgang sniksnak. Og selvom jeg skippede nærmest alle shows, så har jeg virkelig hygget mig – netop fordi jeg kun gjorde de ting, jeg havde lyst til. Pointen med indlægget var egentlig, at jeg nok er ved at være færdig med modeugeræset. Jeg bliver nok aldrig sådan en hardcore modeblogger – og det er egentlig også OK. Til gengæld elsker jeg stadig at møde andre bloggere, lære nye brands at kende, tage til events og kollektionsfremvisninger. Det er langt mere mig – og det vil jeg selvfølgelig stadig holde fast i, når muligheden byder sig.

NU vil den knap-så-hårde-modeblogger rydde op efter aftensmaden og smide sig på sofaen. I får naturligvis outfittet fra i dag at se i morgen – som bl.a. indeholder et helt nyt DIY-projekt.

bloglovin
   

7 kommentarer

 • Så skønt at se dig! Tusind tak fordi du kom til vores FR//S event :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   I lige måde, Emilie! Tak for invitationen, jeg havde det rigtig hyggeligt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Westermann Hansen

  hej Emma

  Tusinde tak fordi du kom og så os :) tænkte på om det er i orden jeg bruger dine billeder på min facebook? Første og trejde billede er nemlig mine design, og synes dine billeder er så fine :) skal selvfølgelig nok skrive credit på

  Hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Ja, det kan du tro! Og tak for et godt show. Dine designs er super fine :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Westermann Hansen

   Fedt, jeg har også delt dem på mine instagram profiler :) Og mange tak, det er jeg glad for at du synes

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig også bare skønt at møde nogen, der rent faktisk er kommet i mål på den bane man selv knokler ned af. Især her omkring eksaminer, hvor det hele bare er hårdt og meget lidt sjov. Det giver bare lidt ekstra motivation at se, at det kan lade sig gøre (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Copenhagen Fashion Week