Vind: Dove Derma Spa

Crazy cactus lady

 photo IMG_2355.jpg photo IMG_2340.jpg

Forleden sagde min kære roomie, at jeg burde flytte mine planter væk fra vinduet, så folk udefra ikke troede, at vi er nogle ensomme kattedamer – altså bare med kaktusser. Hun har muligvis en pointe, haha.

Jeg er vild med disse smukke planter, og det har muligvis også taget lidt overhånd efterhånden. Jeg husker som 11-12 årige, at jeg slet ikke kunne få nok af kaktusser, og hele min vindueskarm hjemme hos mine forældre var fyldt af dem. Her 10 år senere er min afhængighed igen dukket op, og vindueskarmen er igen fyldt. Måske lidt for fyldt.

 photo IMG_2350.jpg

Kaktusserne er købt rundt omkring i Odense, og den helt høje er købt til Finders Keepers i weekenden. Rue de Manon på Kongensgade har rigtig mange fine planter, og ellers så kommer man virkelig langt i IKEA, hvor mine sukkulenter bl.a. er købt.

 photo IMG_2330.jpg

Selvom kaktus er en fantastisk plante, så har den godt nok også sine ulemper. Det måtte jeg især sande, da jeg sidste weekend kom lidt for fuld hjem fra en bytur, væltede en kaktus ude i gangen – sparkede til kaktussen og helt uforstående vågnede op med sår på begge fødder.

Emma, for pokker…

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Pernille S.

  Hvor finder du potterne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Dem med den ‘høje’ underskål er fra Ikea til 9 kr og resten har enten fulgt med potterne eller købt hos blomsterhandlere rundt omkring :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: Dove Derma Spa