Outfit of the day: christmas

Den seneste tid på Instagram

PhotobucketJeg så Matador for 1000. gang // Viste min nye dip dye-skjorte frem // Min pappi blev 50 og vi kommer aldrig til at mangle vin.PhotobucketJeg ‘hjalp’ min far med at spise de 100 kg Summerbird chokolade fra hans reception // Malede min Acne Shanks // Havde fin kanintaske.PhotobucketSpiste nachos med Heidi-musen // Vi endte med at se Jackass midt om natten // Søde Isabella var endelig hjemme fra London og vi hyggede på café.PhotobucketJeg overlevede dommedag // Vi pyntede juletræ // Og der var nye tider i Folkekirken.

Husk at følge min hverdag på Instagram @emma_emmoemmo

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day: christmas