Python

Den seneste tid på Instagram

Image1De sidste par måneder på Instagram bød bl.a. på shoppetur i Flensborg, tøsetur til Berlin og Mallorca (og verdens bedste morgenmad hver dag) med Rikke. Og så bød det også på Filsø Fødevarefestival, Nordalsfestival med pigerne og cafétur med min søde nabo Inger. Vi spiste græsk salat på Café Figo i Sønderborg – og den var altså bare god. Så god, at jeg også spiste den i fredags, da jeg var ude med min veninde, Maria. Jeg tror, jeg har fundet endnu et punkt til min Sønderborg guide!

Og så fik jeg langt om længe ryddet ud i min garderobe. 4 sække! Jeg håber snart der bliver afholdt noget tøjsalg i Sønderborg, så jeg kan få solgt lidt ud af gemmerne.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her: @emma_emmoemmo.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Python