Konkurrence: eksklusiv hårplejeserie fra Dove

DIY: home knitted sweater

IMG_6180

Jeg har slet ikke fået vist jer mit seneste (ihvertfald færdiggjorte) strikkeprojekt, nemlig denne sweater. Den er strikket efter denne opskrift, men jeg har bare undladt mønstrene, og så har jeg strikket den en smule kortere, da jeg oftest bruger den til højtaljede nederdele.

Jeg har strikket den i lamauld fra CaMaRose, som er blødere end almindelig uld. Jeg er altså lidt stolt af den – det er nemlig den første sweater, jeg nogensinde har strikket.

IMG_6183Hjemmestrikket sweater, H&M Trend nederdel, Royal Copenhagen kop

bloglovin
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: eksklusiv hårplejeserie fra Dove