Til København med Alsie Express

DIY | sort sæt

 photo Image1-115.jpg photo Image2-52.jpgIh, hvor er det længe siden, jeg sidst har postet et DIY. Tiden flyver afsted, men forleden tog jeg mig tid, og satte mig ned ved symaskinen. Det blev til dette sæt: simpelt og lækkert. Pga. det klassiske snit, er det super anvendeligt og let at dresse op og ned. Jeg har indtil videre kun brugt mit til hverdag, men jeg kunne også sagtens finde på at bruge det i byen med krøllet hår og et par stiletter til.

Guide til nederdelen kan findes her og blusen er syet efter mønster 22039 fra Stof og Stil. Ved blusen har jeg dog valgt ikke at sy det ekstra stykke ved halsen, samt kortet den 10 cm af ved ærmer og i længden.

Sættet er syet i sort crepe georgette, og jeg har brugt ca. 180 cm til både nederdel og bluse (str. 38).

Stil endelig spørgsmål, hvis I kaster jer ud i projektet. Det tog ikke alverdens tid at sy, og jeg er allerede rigtig glad for mit. Jeg overvejer at sy en mønstret version også – måske i dette print?

bloglovin
   

8 kommentarer

 • Mette

  Vil det sige at dette superfine sæt kan sys for rundt sagt 150 kr? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh jeg ville elske hvis jeg kunne sy mit eget tøj! Tør bare ikke rigtig at kaste mig ud I det, det er lang tid siden jeg sidst har rørt en symaskine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Kast dig ud i det! :-) Det er slet ikke så svært, når man først kommer i gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skal købe mig en symaskine her til den første, fordi jeg Så gerne vil lære at sy mit eget tøj. Jeg har absolut ingen erfaring, andet end “symaskinekørekortet” fra 4. klasse, så hvilket slags stof synes du jeg skal starte ud med? Har hørt at der er noget stof der er svært at sy i, så vil gerne have et nemt basic stof! Kan man sige det sådan? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Det kunne jeg faktisk godt skrive et indlæg om! Jeg skal nok se om jeg ikke kan få krattet et par ord ned om det i løbet af næste uge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor må det egentlig være tilfredsstillende at sy sit tøj selv. Hvis jeg havde tålmodighed, så ville det helt sikkert også blive prioriteret højere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Det er det skam også. Især hvis folk roser det man har på – så er det rigtig fedt at kunne slynge ud, at man selv har syet det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til København med Alsie Express