Noget rigtig, rigtig smart

Dot dot and a little pink

IMG_4740 photo Image1-141.jpg

Ganni kjole, Liebeskind taske, Foof solbriller

Outfit fra en solrig dag i sidste uge. Min kjole er tudsegammel og er stadig en favorit i min garderobe. Ganni laver stadig de fineste ting,  men jeg er altså stadig mest fan af de kjoler, de lavede for nogle sæsoner siden i samme snit som denne. Jeg nåede heldigvis at hapse 3 stks dengang- 2 med lange ærmer og en med korte ærmer. Der findes simpelthen ikke noget bedre, end når man endelig finder noget HELT perfekt. Så er det altså om at slå til ;-)

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Catharina

  Hej Emma,
  Det er måske lidt long shot, nu hvor du fortæller, at det netop er en af favoritkjolerne, men hvis du en dag får lyst til at sælge denne kjole, så vil jeg meget gerne købe den..

  Du ser skøn ud btw! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Hej Catharina, der vil jeg skrive mig bag øret, men jeg går nok aldrig af med denne skønne sag <3

   Tak for din søde kommentar! Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget rigtig, rigtig smart