Ready for Tinderbox 2015

Down time

Jeg har endelig sommerferie, men den startede desværre på en rigtig ærgerlig måde. Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle skrive det her indlæg, nu hvor der er en tendens, at man kun skriver, når det er gået godt, men jeg ved at flere af jer sikkert står i samme situation som mig – og jeg vil ikke have, at min blog kun er et sted, hvor det perfekte image bliver dyrket.

Sagen er den, at jeg ikke bestod min eksamen i går. Jeg følte mig så godt forberedt, men det gik bare helt galt inde til eksamen. Jeg trak et rigtig godt emne, som jeg vidste en masse om – men i al min iver for at vise, hvor meget jeg kunne, fik jeg ikke svaret på de helt grundlæggende begreber, som faget krævede. Jeg følte mig så sikker på faget og dets emner – jeg formåede bare ikke at vise det. Jeg ved, at rigtig mange dumper fag på universitetet engang imellem, men det slog mig bare helt ud. Jeg græd simpelthen så meget, da jeg trådte ind i lejligheden i aftes, og når jeg sidder her og skriver det, så lyder det jo også fuldstændig tosset at blive så ked af det, men jeg var bare så skuffet over mig selv. Mere end jeg har været i rigtig lang tid.

Heldigvis hev mine gode veninder mig til pizza og en lille én. Måske lidt for mange – men sådan er det engang imellem: og det var nok det jeg trængte til. I morges havde min gode ven, Søren, inviteret til brunch i sin have – og selvom det hele så rigtig sort ud i går, så så verden lige lidt lysere ud i dag. Jeg bliver konstant mindet om, at jeg har verdens bedste venner – og dem værdsætter jeg simpelthen så meget.

Nu vil jeg holde ferie, tage til Færøerne med mine bedste veninder på søndag – og så går jeg op og owner den reeksamen efter ferien.

bloglovin
   

12 kommentarer

 • Jeg kender stort set ingen der ikke skal til en reeksamen på et eller andet tidspunkt på studiet. Det kommer du snildt igennem!
  Nyd sommeren alligevel og glem eksamen så længe solen skinner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   I lige måde, søde Anna, du må også have en dejlig sommer! Og tak for din kommentar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beklager det med eksamen, sådan kan det jo også gå. Men jeg takker dig for din åbenhed og ærlighed – respekt -. Ja der er nok lidt for meget fokus på guld og grønne skove i medie verden af indholdet af indlægs, billeder osv. jeg takker og bukker mig for dit indlæg og ærlighed. Og godt at høre, at du har nogle søde veninder der får dig op på hesten igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Ja, det er lige præcis det… Når der kun bliver fortalt guld og grønne skove, så skal man huske at der også er de ‘mindre’ grønne skove. Tusind tak for din søde kommentar – og rigtig god sommer! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trunte

  Du kan helt sikkert “owne” den reeksamen senere på året – you go girl ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Op med humøret, det kan ske for enhver. Jeg dumpede selv en eksamen tilbage på 2. Semester, og græd og var ked af det. Det hele gik jo alt sammen i sidste ende, nogle gange har man bare ud i en rigtig ærgerlig eksamens situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Lige præcis – jeg ved godt, at verden ikke går under, men det gør stadig lidt nas. Tak for din søde kommentar og historie og rigtig god sommer! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej det skal du altså overhoved ikke være ked af. Som du selv siger, så har mange universitets-studerende stået i en lignende situation, og jeg kan da heller ikke sige mig fri ;) Se det som en mulighed for at gå op og give en gas og gøre det godt næste gang. Nogle gange kan der komme et bedre resultat ud af at dumpe og gå op igen, end at klare sig igennem ved lige at bestå. Op på hesten ! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Tusind tak for din søde kommentar, Line. Det er altid rart at få at vide, at man ikke er den eneste! Jeg vil give den ekstra meget gas efter ferien og bevise, at jeg sgu godt kan! Rigtig god sommer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hold nu op! Det var dejligt! Jeg har også dumpet en (skriftlig) eksamen på 2. Semester – fik det at vide i går ! Og jeg blev SÅ ked af det! Har ikke fortalt mine forældre det endnu, det gør lidt avs! Men vi skal begge op på hesten igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Tusind tak for din kommentar – det er altid rigtig rart at få at vide, at man ikke er den eneste. Bare få fortalt det til dine forældre – mine er heldigvis altid rigtig støttende, også selvom man synes, at det er lidt hårdt at fortælle dem det. Man vil jo altid gerne præstere det bedste :-) Rigtig god sommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for Tinderbox 2015