Interior: Lyngby bonbonniere

Dresses / wedding guest

På lørdag skal jeg til katolsk-tamilsk bryllup, og jeg aner slet ikke hvad, jeg skal tage på. Mit skab bugner ikke ligefrem af formelle kjoler, men mere af hverdagskjoler – hvilket jo også er det, jeg bruger mest. Jeg har dog kig på nummer 3 fra Ganni, som kunne være ret så fin, tænker jeg. Længden er god, og jeg vil kunne bruge den hele sommeren. Jeg tænker, at style den med en lille jakke til, CL sko og enten en lille clutch eller Gucci-drengen til. Det kan vist ikke gå helt galt.

Nu håber jeg bare, at de har den fine blå kjole nede i Ganni-butikken i Odense – ellers er jeg altså lidt på den. Det der med at være i god tid: det er ikke lige mig.

 photo Untitled 33.jpg1. Ganni, 2. H&M, 3. Ganni, 4. Ganni

Udover kjoleproblemet, så glæder jeg mig sindsyg meget til at skulle til bryllup. Jeg har aldrig været til bryllup før – og da slet ikke tamilsk bryllup! Der kommer omkring 500 mennesker, så det er jo et vanvittig stort bryllup.

Ih, det bliver spændende!

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior: Lyngby bonbonniere