UGENS BLOGGER-BABE: CAMILLE FRA CLAMOUR FOR GLAMOUR

ER VI PALLE ALENE I VERDEN ELLER ER SPØGELSER DINE ROOMMATES?

Photobucket
Photobucket

Selvom jeg nu ikke er buddhist, så nyder jeg at have min buddha fra Kina stående på hylden.
Jeg købte den i et tempel derovre. Bilder mig selv ind den giver mig ro i sjælen – det kan man så diskutere om det hjælper! Haha :-)
Jeg tænker ikke så meget over alt det der med tro, jo jeg er da konfirmeret i sin tid, men ellers så er det ikke noget jeg tænker over.
Det minder faktisk lidt om snakken om spøgelser. Nu er jeg ikke typen der tror på alt det der, men er du gal jeg kan blive bange hvis jeg ser en skygge! For det meste er det så min egen, men alligevel…. Man er vel på vagt ;-)

Tror i der er noget mellem himmel og jord, eller er vi Palle alene i verden?

   

8 kommentarer

 • Elsker din skjorte !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtig fedt at se jeres kommentarer om emnet. Jeg kan ikke helt beslutte mig for om jeg tror på det, men synes nogengange også jeg hører mærkelige lyde som ikke burde være der. Nu bor jeg ikke i et specielt gammelt hus, så jeg har ikke oplevet noget, men jeg ville fx. aldrig gå på en kirkegård om natten, det er jeg simpelthen for bange til! :-)Nanna og Anna: Tusind tak skal i have! :-)Michelle-Marie: Mnage tak! Er også rigtig glad for den :-)/EmmaAnna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror helt sikkert der er mere mellem himmel og jord, om jeg lige frem tror på ånder ved jeg ikke helt. Anyway den skjorte er virkelig flot og hvor ser du bare skøn ud i den. :)Mvh. Michelle-Mariehttp://miss-michellemarie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU ER SÅ SMUK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror at der er noget – ved ikke hvad, men man hører jo diverse lyde og historier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke Emma! Tjek gerne min blog: http://delightfulnanna.blogspot.com//Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver virkelig også skræmt, hvis jeg hører en lyd eller ser en skygge. Og så når man bor i et stort og meget gammelt hus, så er det jo ikke ligefrem bedre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror på ånder.. mest fordi min nabo er clairvoiant, og kan se ånder – og har oplevet lidt selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BLOGGER-BABE: CAMILLE FRA CLAMOUR FOR GLAMOUR