10 favoritter fra Mads Ziegler

Fall wardrobe essentials

fall wardrobe1. H&M, 2. H&M, 3. H&M, 4. H&M, 5. H&M, 6. H&M, 7. H&M, 8. H&M, 9. TOPSHOP, 10. TOPSHOP, 11. BALENCIAGA, 12. TOPSHOP

Her til efteråret kommer jeg til at iføre mig endnu mere denim og endnu flere flæser. Ligesom alle andre årstider drømmer jeg stadig om Balenciaga, og jeg er altså ked af det venner: I slipper altså ikke for at se den i collager, før den hænger hjemme på knagerækken hos mig.

Weekenden bruger jeg på Als hos mine forældre, hvor jeg er forfremmet til hundepasser, mens de er på weekendtur i Tyskland. På tirsdag starter jeg på mit tilvalg i Kolding, hvor jeg skal læse Designkultur. Jeg nyder derfor det sidste af min efterhånden tre måneder lange sommerferie med dyner i sofaen og Grusomme mig. Voksenlivet, I ved.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 favoritter fra Mads Ziegler