e.f.t.e.r.å.r.s.f.e.r.i.e

Fall wardrobe essentials

Billede 12-10-14 kl. 15.56affiliate: 1. Sakspotts, 2. COS, 3. Balenciaga, 4. Billi Bi

Mens jeg har trukket stikket ud og slapper af i sommerhuset, tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer mine musthaves her i efteråret. Første punkt er en ny vinterfrakke i en kraftig farve (sort er mørkeblå er ingen mulighed). Næste punkt er en pelskrave, som f.eks. denne fra Sakspotts. Balenciaga’en taler vist for sig selv – nøj, hvor ville jeg gerne eje denne i mørkebrunt lammeskind. Til sidst har vi de mørkegrønne støvler fra Billi Bi. Under en af mine (alt for mange) ture i Magasin, prøvede jeg dem på – og mine fødder ville slet ikke ud af dem igen! Det er simpelthen noget af de mest behagelige støvler (og så endda med stilethæl!) jeg nogensinde har prøvet på. Jeg tror simpelthen de skal med hjem og bo. Selvom prisen nu ikke er helt SU-venlig.

Men pyt, jeg elsker havregrød. Og overtræk.

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Anne

  Støvlerne er også så fine. Jeg kan næsten ikke tro, de er så behagelige? Er de også gode at gå i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Altså de 10 skridt jeg gik i Magasin virkede gode! Haha. Men det er selvfølgelig stadig en stilethæl – men jeg synes de virker ganske udmærkede i forhold til så meget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

e.f.t.e.r.å.r.s.f.e.r.i.e