Gæsteblogger: Morten fra Planetmorten.dk

Gæsteblogger: Celia fra Sarthud.dk

Hej alle Emmas søde læsere. Mit navn er Celia, jeg er skønhedsblogger her hos Bloggers Delight og blogger på sarthud.dk. Jeg har fået æren af at underholde jer i dag, mens Emma sidder og sveder over sin SRP. Og det gør jeg gerne. Det er morsomt at få lov til at blogge hos andre, så tak til Emma og pøj pøj med opgaven!Photobucket

Jeg er som sagt skønhedsblogger, så ovre hos mig handler det for det meste om neglelak, hudpleje, makeup og hårpleje. Jeg anmelder produkter, tester neglelak, viser looks… Det er virkelig noget, jeg hygger mig med, og derfor føler jeg mit utroligt priviligeret som blogger.Jeg håber, jeg en dag kan komme til at blogge endnu mere og på et endnu højere plan. Blogmediet inspirerer mig og tiltaler mig, og hvis jeg kunne leve af det, ville jeg være jordens lykkeligste person.

I dette indlæg vil jeg give jer nogle helt simple råd til, hvordan I kan få styr på jeres hud her i efteråret. De fleste oplever nemlig tør og irriteret hud her i efteråret, når dagene bliver koldere. Jeg er selv ramt, men ved at følge disse helt simple steps, får jeg min hud under kontrol igen:

  1. Fjern døde hudceller og få levende hud
  2. Tilføj huden fugt, fugt og atter fugt!

Jep. Simpelt, ikke? For lige at uddybe, så er det vigtigt at fjerne de døde hudceller, der sidden udenpå din hud. De gør nemlig ikke noget godt for dig, og de gør det sværere for din hud at optage alt det gode, du giver den. Du fjerner døde hudceller ved at bruge en blid rens til dig ansigt. Hvis du ikke ønsker at bruge en masse penge på en ansigtspeeling, kan du lave en selv med ting, du helt sikkert har i hjemmet! Se mit indlæg om, hvordan du laver din egen ansigtspeeling lige HER.

Det andet trin er meget simpelt, men utroligt vigtigt. Den kolde, tørre luft udenfor udtørrer din hud, og derfor er det meget vigtigt, at du tilfører din hud en masse fugt. Dette kan du gøre ved at bruge en fed creme eller en god fugtmaske. Hvis jeg skal anbefale en creme, der er billig, fed og meget mild (godt til sart hud!), så er det Dermas Babycreme. Den kan købes i Føtex og Bilka til ca. 40 kr.

Jeg håber, I kunne bruge min lille guide til noget. :) I kan altid kigge forbi min blog HER, hvor jeg skriver flere råd til hudpleje, laver guides til flotte negle og makeup og tester diverse produkter! Der sker også snart noget spændende hos mig, nu hvor det snart er jul, så skynd jer forbi og følg mig. :)

Det var alt for denne gang. Nu vil jeg give bloggen tilbage til Emma og til de andre dygtige gæstebloggere. Hav en perfekt dag. <3

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Morten fra Planetmorten.dk