Gæsteblogger: Celia fra Sarthud.dk

Gæsteblogger: Nanna fra Fashion Avec Nanna

Jeg har fået æren af at gæsteblogge her hos emma imens hun langsomt drukner i den fandens opgave, som gymnasierne kalder SRP (thank god at det er et overstået kapitel i min bog!). Jeg har faktisk været så heldig at møde Emma i virkeligheden og hvis i skulle være i tvivl, så er hun faktisk lige så cool i virkeligheden som her på bloggen! måske var det promillen som snakkede (vi mødtes første gang på roskilde festival 2012) eller måske var det bare fordi vi begge er jyder (eller måske ikke hæhæ) – No matter what, så syntes jeg altså at hun er en pisse cool tøs!
Nok om hende mere om mig:
Jeg er Nanna og blogger normalt på Fashion Avec Nanna her på Bloggers Delight. Jeg er en 20 årig pige, jeg bor i london(for nu) og jeg drømmer om at blive designer. Jeg blogger selv fordi jeg gerne vil dele min vej til drømmen, og derfor har jeg igennem næsten 2 år vist en masse skitser, så man kan følge med i min udvikling. Det er måske også derfor jeg bare er “hende som tegner” men som ingen faktisk kan huske hvordan ser ud :)

Untitled

I dagens anledning
har jeg lavet en skitse af et af Emmas outfits. Kan i se hvilket outfit det er? nej? jamen det var mit yndlings outfit af emmas fra oktober, som i kan finde her.
Skitsen er en lidt lang-benet version af emma, men sådan er det jo ofte med mine lidt mere mode-relaterede skitser, som sjældent er et direkte portræt af personen, men snaere min fortolkning af hvad der har inspireret mig.
Selv er jeg meget tilfreds med skitsen. Hvad syntes i om den? syntes i den er en værdig tolkning af emmas outfit, eller er den helt off? :)

UntitledUntitled

Skitsen er en del
af et større projekt, som er min London-skitsebog. Jeg havde på forhånd forberedt skitsebogen, ved at klistre en masse skrammel ind på de blanke sider, så jeg kunne fylde hele skitsebogen ud, i løbet af de måneder hvor jeg bor i London. Jeg er faktisk næsten i mål! Som i kan se nedenunder, stikker der nogle små blå dimser ud af skitsebogen, hver blå-dims er en side som mangler at blive udfyldt med en skitse og som i kan se er der altså ikke ret mange blå dimser tilbage sammenlignet med hvor fin og tyk skitsebogen er blevet!

Hvad siger i til at se mere
fra min london skitsebog? eller er der måske nogen som gerne vil høre lidt om nogle fede mere ukendte steder i London? Kom gerne med forslag, og så kan det være jeg er heldig nok til at få lov til at dele lidt mere af mit vrøvl herinde på Emmas blog.
UntitledHvis ikke andet,
Så kan jeg lige slutte af med et billede af mig, så i måske kan huske andet end skitserne ;) Og hvis i vil se flere skitser, kan i finde dem på
min blog HER eller på
min skitse-tumblr HER

Photobucket

bloglovin
   

1 kommentar

 • Nej hvor hyggeligt med et lille gæsteindlæg,
  er virkelig også glad for SRP er overstået for mit vedkommende ;D
  Virkelig en flot tegning <3

  Kig fordi min blog og deltag i min giveaway om et
  super lækkert ur fra Dyrberg/Kern <3

  God weekend ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Celia fra Sarthud.dk