Gæsteblogger: Nanna fra Fashion Avec Nanna

Gæsteblogger: Patrick Pankalla

Photobucket
Hej Emmas army. Jeg har fået æren af at underholde jer, mens Emma knokler med sin SRP – ingen ved hvad en SRP er. Emma snyder du os? Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle lidt om mig selv. Mit navn er Patrick Pankalla, jeg er 16 år, bosat i København og vigtigst af alt, er jeg modeblogger. Godt så. Det var det basic. Til daglig laver jeg absolut intet. Hvad fuck, laver du så, tænker i nok? Jeg har valgt at tage et sabbatår efter 9. klasse, da jeg virkelig har haft brug for det – too cool for school. Jeg får tiden til at gå med moderelaterede events, hænge ud med mine 976 facebook venner, hjælpe gamle mennsker over vejen og underholde mine læsere. Jeg skal muligvis i gang, med at blive uddannet fotograf til januar, men nu må vi se om jeg kommer ind. Der er mellem 100 og 300 ansøgere og de tager kun i mod 20 – crazy shit! Vil i se nogle af mine billeder? Jo, det synes jeg nu i skal. Værsgo:PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Wow, det er jo Joey Moe, tænker i nok. Eller ikke? Men ja, jeg har skudt billeder af Joey Moe, Julie Ølgaard, Maja Krag og Gina Jaqueline. Det er egentlig ret wild. Lille mig, der får lov til at tage billeder, af så store navne. Skidpyt. Jeg takker af for nu. Hvis i har nogle spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet og så skal jeg nok svare jer alle. Giver det ikke ret godt karma? Hvis i ikke ved hvor i finder min blog, så tryk her.

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Naura

  Kære Emma og hendes gæstebloggere,

  Emma, når du har gæstebloggere, så bede dem om skære ned på introduktion af dem selv. Det er nødvendigt men også ret kedeligt! Hvis læserne bliver tiltrukket af gæstebloggerens indlæg, vil de helt sikkert klikke videre til deres respektive blogs og finde ud af hvem de er.
  Du/ I kan evt. forsøg med et ultra kort intro og derefter skriv som om der skrives i en egen blog. Brug flere billeder. Læserne bliver hurtigere fanget af billeder og derefter læser teksten. Patrick Pankalla er den eneste af ale gæstebloggerne der har været i stand til at fange min interesse. Men han kan gøre det betydeligt bedre.

  Det er ikke min intention at tale nedladende. Men af egen erfaring ved jeg, at det kan skade læsertallet og det daglige besøg. Der findes utrolig mange blogs!! Folk mister interessen hurtigt og klikker videre – (dermed ikke sagt at du ikke har faste/”loyale” læsere.

  Når du er væk fra bloggen, kan du altid tilrettlægge planlagte indlægs. Det viser at du ambitiøs og har overskud og ikke bare overlader bloggen til andre.
  En kombination af gæstebloggere og dig selv kunne være ret sundt og afvekslende.

  Det var vist alt.
  Til slut, hel dog lykke med SRPen.

  Hilsen Naura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej Naura, nu tillader jeg mig lige at svare, selvom jeg egentlig holder fri fra bloggen.

   Det er skam mig der har bedt gæstebloggerne om deres introduktion. Jeg synes bestemt ikke de er for lange, men det er selvfølgelig smag og behag :-) Desuden så synes jeg at samtlige af mine gæstebloggere har formået at vise hvad deres egen blog omhandler.

   Jeg kender desuden godt til planlagte indlæg – det bruger jeg normalt også til travle uger, men de tager jo tid at planlægge. Derfor har jeg spurgt nogle bloggere om de havde lyst til at skrive lidt for mig – det er spændende for dem – og det letter en del arbejde for mig. Egentlig var planen helt at lukke bloggen, mens jeg skrev SRP. Bloggen er min, og jeg er min egen chef.

   Jeg vil lige afslutte med at fortælle mine læsertal har det udmærket på trods af mit fravær ;)

   Tak for din kommentar, det er altid rart at høre hvad mine læsere tænker.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Nanna fra Fashion Avec Nanna