Gæsteblogger: Line Sofie fra Mi Confesión

Gæsteblogger: Simone fra Fashion Manifest

PhotobucketHej Emma læsere!

Så blev det skisme min tur til at gæsteblogge her hos Emma. Super hyggeligt at møde jer, jeg hedder Simone og blogger normalt på min egen blog: Fashion Manifest.
Som I kan se på billederne, er min blog fyldt med tøj, sko, nips og en hulens masse andet. Jeg skriver også et par personlige indlæg engang imellem – f.eks da min kæreste og jeg gik fra hinanden, da vi fandt sammen igen, og da jeg gik i intensiv trænings-boot-camp, hvor jeg fyldte bloggen med mad og træning. Ja, der sker sgu en del!
Lige nu er jeg også igang med at lade op til julen(hvor bloggen bliver forvandlet til en adventskalender!), så i disse dage kan en af jer vinde et Ciaté manicure kit.

Men altså, Jeg må nok lige fortælle jer lidt mig.
Jeg er faktisk slet ikke så fashionabel, som min blog lyder. Eller det vil sige, jeg prøver da på at gå smart klædt, men min verden handler langt fra kun om mode!
Til dagligt studerer jeg på IT-Universitetet, og når jeg skal slappe helt af elsker jeg at spille computerspil(wow that is). Det har jeg faktisk ikke fået fortalt mine læsere endnu, men det er sgu også lidt nørdet?
Jeg går dog ind for, at man skal gøre lige præcis det man føler for når det kommer til afslapning. Og når kæresten også spiller, ja så er det altså bare hygge manner!
Nåm, tilbage til min mere feminine side. Så elsker jeg altså også at shoppe, pynte mig, spise sund mad, og gå til events med alle min fellow blog buddies. Jeg har også en lille chihuahua der hedder Ludvig…. Og nu synes jeg måske I har fået et meget godt billede af hvem jeg er: En meget personlighedsspaltet pige, med mange drengede og pigede facetter. Jep! That’s me…

Kom og besøg mig på bloggen. Og så er der vidst ellers bare tilbage og sige KOM SÅ TILBAGE EMMA ;)

Knus Simone

bloglovin
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Line Sofie fra Mi Confesión