Dagen før dagen

Glædelig jul

 photo 20141224-1278red-1.jpg photo 20141224-1277kopired.jpgMine tre firbenede venner og jeg ville lige kigge ind og ønske jer allesammen rigtig glædelig jul. Jeg håber I allesammen er omgivet af dem, I har allermest kær og forhåbentlig får julehygget en masse. Jeg skal tilbringe min juleaften i mit barndomshjem med min mor, far, storebror, lillebror og vores nabo, Inger. Menuen står på gås, og min far er allerede i fuld gang! Om lidt tager vi allesammen i kirke, og i aften står det på god mad, dans om juletræet og selvfølgelig masser af hygge.

Jeg håber I allesammen går en rigtig dejlig i aften med godt selvskab og gode gaver. Så er der vist ikke andet tilbage at sige end: rigtig glædelig jul!

bloglovin
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen