I want: pinafore dress

GS6

Noget, som er helt uundværligt for mig, er min telefon. Jeg har altid været en Iphone-pige, og det vil jeg nok altid være, men jeg synes at Samsung efterhånden er kommet godt efter det. Det er sjovt med telefoner for enten er man til Iphone eller også er man til Android. Min roomie hælder f.eks. udelukkende til Samsungtelefoner, og hun har altid haft Iphone ellers. Det er sjovt med sådan noget, for helt reelt, så er det jo bare et værktøj designet til at kunne ringe – altså sådan var det jo engang. Jeg bruger næsten aldrig min telefon til at ringe og skrive på, men bruger den faktisk mest til at gå på nettet og på at opdatere min Instagram. Bare i dag har jeg drænet min telefon for strøm 2 gange – jeg har den jo hele tiden i hånden, for jeg skal liiige tjekke noget eller liiige tage et billede af noget.

Samsung er kommet med en ny model, som ser rigtig lækker ud, som I kan se i videoen. Og selvom jeg er en Apple-pige, så er den altså pæn. Og det er simpelthen så pinligt, men jeg vælger altid elektronik på baggrund af designet. Man er vel en pige…

Sponsoreret indlæg

bloglovin
   

2 kommentarer

  • Nanna

    Få dig en Volt-oplader! De er virkeligt nemme at bruge, vejer ikke så meget, og så er de på størrelse med en post it-blok – og dermed perfekte til at have med i tasken. Én fuld oplader har strøm til cirka halvanden opladning. Er selv pisseglad for min, da jeg ofte løber tør for strøm.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want: pinafore dress