See you in Austria

Hjemme igen

 photo IMG_0608.jpgSÅ er jeg hjemme i DK igen efter en lang køretur hjem. Det blev ikke til mange blogindlæg i foregående uge, hva’? Pyt med det: I har sikkert haft en rigtig god vinterferie – det har jeg ihvertfald.

Jeg har fået stået en masse på ski, spist en masse god mad (5 retter hver aften er ikke at kimse af, hilsen min tykke, mætte mave), drukket spandevis af varm kakao – og så er jeg blevet så knaldhamrende solbrændt i ansigtet, at jeg ligner en krebs med meget voldsom feber. Selvfølgelig helt kridhvid om øjnene efter skibriller, det er klart. photo IMG_0609.jpgHelene Berman frakke, Maanii by Adax taske, Horze støvler, hjemmestrikket halstørklæde, Seeberger hat

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See you in Austria