Konkurrence: Forkælelse fra Vaseline

H&M fall faves

hmfall1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her

H&M bugner lige nu med smukke efterårsvarer i de smukkeste farver og lækreste kvaliteter. Jeg er vild med deres premium-linje, som består af kvaliteter som kashmir, læder og silke til meget betalelige priser.

To ting, som jeg virkelig skal have anskaffet mig hurtigst muligt, er et par vidde bukser og et lækker hat. Jeg synes min garderobe er simpelthen så kedelig for tiden – det må der rettes op på hurtigst muligt!

bloglovin
   

3 kommentarer

 • Mia

  Hejsa.
  Jeg ved ikke om du kan huske mig, men i dag, da I var inde at spise på Marcellos i Kolding, var jeg jeres tjener. Hende med brillerne og det utrolig grimme morgenhår. Jeg ville gerne have fortalt dig, hvor meget jeg holder af din blog. men jeg synes ikke at der var et passende tidpunkt, hihi. Håber I nød maden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Hej Mia! Jo, jeg kan sagtens huske dig! Morgenhåret lagde jeg ikke mærke til, men jeg husker dine briller – de var nemlig rigtig fine! Du skulle bare have sagt hej! :-) Tak for super god service! Jeg er rigtig glad for at du læser med <3
   Kæmpe knus herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sorte pencilskirt bare fantastisk smukt! Kan desværre se, at det er udsoldt online, men ikke desto mindre fantastisk (:

  Jeg glæder mig virkelig også bare til det for alvor begynder at give mening med efterårets dybe, varme farver igen. Både natur og tøj er bare så smukt på denne tid af året

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Forkælelse fra Vaseline