Kitchen wanties

Home for the summer

IMG_9101R

I går kom jeg hjemt til Als efter to hektiske dage med flytning i Odense. Men hvor er lejligheden bare blevet lækker og fuldstændig hovedrengjort. Vi fik købt lidt nye møbler, da min roommate tog en masse med sig, da hun flyttede. Efter et par timer i IKEA var vi ved at rive hovederne af hinanden – flash back til dengang jeg flyttede til Odense, og vi bare samlede møbler morgen-middag-aften. Men nu er lejligheden ihvertfald nogenlunde på plads til min nye roommate flytter ind i løbet af juli/august – det glæder jeg mig helt vildt til! Der går faktisk over en måned, før jeg rigtig lander i min lejlighed igen, men det og alle mine ferieplaner skal jeg nok fortælle meget mere om en af de kommende dage.

Lige nu nyder jeg stilheden hos mine forældre, inden vi i morgen kører til Neumünster, hvor McArthurGlen Designeroutlet ligger. Jeg var der med min mor i foråret, hvor jeg gjorde mig nogle virkelig gode køb.

Og nu har de jo udsalg…

IMG_9064Den mest nuttede æselunge, som bor i mine forældres by. Gæt lige hvad den hedder? Ja – Emma, haha.

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Lyk

  Hej Emma
  Ved du hvor længe udsalget varer i neumünster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Jeg tror det varer til engang ind i juli. Man kan se alle de ekstra rabatter inde på deres hjemmeside (men vist kun, hvis man sætter den til det tyske sprog). Håber det kunne hjælpe lidt! Det er virkelig godt dernede :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitchen wanties