Furla Metropolis bag

Home for the weekend

I går hoppede jeg på et tog mod Als, hvor jeg lige nu tilbringer weekenden. Det er altså bare rart at komme hjem engang imellem – og så var det ikke bestemt dumt at komme hjem til hjemmebagt rugbrød og nye kartofler fra min morfars køkkenhave.

I den forbindelse spiste jeg også årets første kartoffelmad. Sådan en fætter med purløg og ristede løg er bestemt ikke at kimse ad.

IMG_7885 4

Kappen, som jeg har på, fandt jeg derhjemme. Min far købte den til mig for nogle år siden i Asien, men den var gemt og glemt indtil for nylig. Den minder utrolig meget om de kapper, som hænger alle steder for tiden – ingen tvivl om, at den skal med tilbage til Odense. Det er billig shopping, når man finder det i sit eget hjem, hva’?

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Furla Metropolis bag