NEW IN

I GÅR AFTES

I går aftes var jeg til kulturcafé med Anne Sofie på The Black Spot club. Det er et spillested der ligger på Sønderborghus, hvor der ofte bliver holdt koncerter med alt fra kendte til ukendte bands, som fx. i går, hvor folk fra gymnasiet spillede.PhotobucketInden kørte Anne Sofie og jeg ned og spiste på Brøggeriet i Sønderborg. Mener jeg har nævnt det før – de har simpelthen den lækreste burger man kan få hvis man er studerende. Mener vi kom af med 89,- kr hver, for en burger inkl. drikkevarer. Så billigt og ikke mindst lækkert! Desværre tog det virkelig lang tid at få vores mad i går, vi sad 45 minutter og ventede på vores mad kom. Lidt irriterende, især fordi Anne Sofie skulle nå en lydprøve.PhotobucketPhotobucketAnne Sofie var så sød at komme og hente mig inden koncerten og køre med hjem sent i aftes, da det var slut. Hun er simpelthen den sødeste jeg kender!PhotobucketSmukke Andrea, jeg tidligere har sunget i kor med. Hun sang det lækreste Jazz, det lød så godt! Og nå ja, Andrea er også den heldige ejer af det lækreste garn der bare altid sidder perfekt. Så misundelig.PhotobucketAnne Sofie der sang Kashmir med drengene fra hendes klasse. Det lød vildt godt, hun burde virkelig synge noget mere rock – det klæder hendes stemme så godt! Utroligt alle de genrer Anne Sofie kan synge! Det er alt lige fra klassiske latinske værker til det her! Så vildt og det lyder jo sindsyg godt!PhotobucketOg ikke mindst et af de sidste bands der gik på. Et band fra Fyn, og det var så sjovt! Forsangeren var i net undertrøje og korte superman shorts, så sjovt! Deres tekster var virkelig gustne og halvklamme, men det var virkelig fedt! Trine fra gymnasiet og jeg endte med at danse rigtig vildt (og ikke mindst grimt) nede bagved – det var så sjovt! Da jeg vågnede i morges efter kun lidt over 5 timers søvn havde jeg virkelig ondt i ryggen og den ene skulder. Tror det siger noget om hvor vildt det endte med at blive!

Jeg elsker virkelig vores kulturcaféer her i Sønderborg! Det er mest folk fra min gymnasie der er der, men også folk fra handelsgymnasiet og det andet gymnasie i byen kommer. Aftenen bliver arrangeret af folk der har lyst fra gymnasiet, i går var det to søde piger fra 3.g, Simin og Sofe, der havde arrangereret det. De havde arrangeret det virkelig godt og holdt virkelig en stemning igang! Der endte faktisk med at dukke så mange mennesker op, at de ikke havde plads til at lukke alle ind. Så fedt. Jeg havde ihvertfald en rigtig god aften med rigtig dejlige mennesker og ikke mindst lækker musik!

   

4 kommentarer

 • Simone

  Jeg går også på gymnasiet med gutterne fra sidste billede :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TJ

  Nej, hvor sjovt – Jeg går på gymnasium med nogle af gutterne på sidste billede. De er lidt funky. Jeg håber, det var med til at gøre jeres aften god :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ej, hvor sjovt! Ja – de var vildt nice – jeg hyggede mig ihvertfald. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN