So cold

Interior: FOXY POTATO magazine rack

Jo mere ‘dyrt’ porcelæn, jeg får samlet, jo mere får jeg lyst til at udstille det på en fin måde. Desværre er mange tallerkenrækker meget gammeldags, men disse fra danske Foxy Potato passer perfekt ind. Jeg faldt tilfældigvis over dem, da jeg var et smut i LERCHE design her i Odense. Den fineste lille butik i det smukke område ved Brandts!

Jeg ville mixe porcelæn, billeder og magasiner/kogebøger og lave en fin lille udstilling hjemme i køkkenet.

kitchen

1. FOXY POTATO, 2. FOXY POTATO, 3. FOXY POTATO, 4. ROYAL COPENHAGEN, 5. ROYAL COPENHAGEN, 6. ETSY, 7. GRØD, 8. ROYAL COPENHAGEN

bloglovin

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So cold