Klæd-ud-dag og 20 % på ALT i Neye

Just like a princess…

 photo Image2-53.jpgJa, sådan her så jeg ud i går nede i butikken. Vi have prinsessetema og det var nok den sjoveste arbejdsdag nogensinde, haha. Men pyha, hvor var jeg træt, da jeg kom hjem sent i aftes – 12 timer i den kjole der – nu er mit behov for at lege prinsesse vist dækket ind det næste lange stykke tid, haha.

Nu må jeg hellere se at komme i tøjet, for om lidt kommer pigerne. Vi har planlagt en lille smuttur til Flensborg i dag – det skal nok blive rigtig hyggeligt :-)

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klæd-ud-dag og 20 % på ALT i Neye