Interior / Antlers

Kitchen dreams / Royal Copenhagen

 photo Untitled7.jpg

1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her, 9. her, 10. her, 11. her, 12. her, 13. her, 14. her, 15. her, 16. her, 17. her, 18. her, 19. her

 Jeg kan godt mærke, at jeg startede mig noget af en farlig addiction, da jeg købte min fine tekande i helblonde fra Royal Copenhagen tilbage i efteråret. Det blev til yderligere to krus og to halvblonde middagstallerkner. Og så var min mor så rar at forære mig to middagstallerkner, to kagetallerkner, to kaffekopper og et fad fra vores arve-Mågestel fra min bedstefar. Selvom den blå farve ikke matcher helt, så nyder jeg at mixe det lidt på kryds og tværs.

I collagen overfor har jeg samlet min drømmeblanding af Royal Copenhagens fine stel. Det er en god blanding af Blå Riflet, Musselmalet Riflet, Mega Mussel, Halvblonde, Helblonde og Prinsesse. Og når jeg engang bliver sådan rigtig voksen, så skal jeg have mig sådan en tallerkenhylde, så det kan stå lidt fremme. Så kan resten jo passende puttes i et vitrineskab (eller ‘æ pralskaf’, som det jo hedder så fint hernede i det mørke Sønderjylland).

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Louise

  Jeg vil bestemt fraråde dig at købe de blå riflede tallerkener! Jeg arbejder i Inspiration, og der er så mange kunder som er utilfredse med det blå og sort riflede stel, da tallerkenerne får ridser fra brug af bestik, allerede fra det har været i brug én gang. Der kommer også mærker af at de bliver stablet fx.. Det har noget med den matte glasering at gøre, og kan ikke undgås. Så jeg vil råde dig at at holde dig til de pæne hvide tallerkener med det blå mønster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Espersen

   Ja, jeg har godt hørt om det… Jeg ville dog primært bruge dem til morgenmadssæt, så det ville nok kunne gå :-) Tusind tak for din kommentar, det er rigtig pænt af dig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior / Antlers