Exam: done!

Konkurrence: Forkælelse fra Vaseline

Jeg er så heldig, at jeg i ny og næ får tilsendt en masse produkter fra virksomheder til test, hvilket er en ren forkælelse for mig. MEN endnu bedre er, når jeg kan få lov at forkæle jer lidt også.

IMG_9738

Pakken består af produkterne på billedet derunder også en lækker tørshampoo fra TRESemmé. Vaselinen i den blå bøtte er forresten uundværlig. Jeg har skabt mig en ren afhængighed af den, specielt til sår og småskrammer. Jeg har aldrig vidst det, men Vaseline er virkelig godt til at hele sår, f.eks. efter vabler. Meget mystisk – men uundværligt, når man først ved det.

 Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar herunder, så er I med i konkurrencen. Man kan også deltage på min Instagramprofil @emma_emmoemmo. Jeg finder en vinder onsdag aften kl. 21.00. Held og lykke!

bloglovin
   

51 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Exam: done!