OUTFIT FRA I AFTES.

KRIMIER.

PhotobucketNår jeg læser bøger elsker jeg allermest krimier. Jeg har læst alle Camilla Läckbergs bøger, og jeg elsker dem virkelig! Mens jeg venter på den næste i serien kommer, har jeg kastet mig over Jussi Adler-Olsens “Kvinden i buret”. Det var faktisk Anne Sofie der anbefalede mig at læse den, og den er virkelig god! Og så var den forresten også på tilbud i Føtex til et par og 60 kroner.

Også krimiserier i tv, elsker jeg. Især kan jeg godt lide at se Kriminalkommissær Barnaby om lørdagen, og jeg kan blive rigtig sur hvis jeg går glip af det! (hilsen Emma, 67 år…), men jeg kan virkelig godt lide den serie!

Elsker i krimier ligesom mig, eller hvad læser i helst?

   

17 kommentarer

 • HannaM

  Jeg har det på præsis samme måde. Elsker krimier, specielt de skandinaviske ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Emma: Vil bare lige informere om at IP adressen godt kan være ens, når man er brugere af samme computer (på biblioteker, når man logger på offentlige steder og på skoler)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej anonym.
   Du kommenterer igen fra samme IP-adresse som “soline” og “Liane”. Det ville være noget af et tilfælde hvis det var et offentligt sted. Men jeg lukker den her. Send mig en mail istedet hvis du føler du truffet.
   God dag.
   /Emma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Elsker også virkelig bare krimier!
  Har endnu ikke fået læst Jussi Adler, men går snart igang med ham:) Har holdt en lille pause fra krimier, efter at have læst omkring 15 stykker hæhæ ;O

  Er ikke så vild med Camilla Läckberg, synes at hun er lidt for kliché..

  Vil anbefale dig og alle andre at læse Håkan Nesser. Han har lavet to serier, en om kriminalkommisær Van Veteren og en om Barbarotti. De er virkelig gode, og handler ikke kun om mord og gåder, men er også meget filosofiske, er helt vild med ham! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soline

  Emma: Jeg vil nu give Liane ret her.Det er da aldeles upassende, at du i en video lavet for få dage siden, udtaler at du finder grammatisk korrekte indlæg nødvendige for en blog.. Og desuden behøver man ikke lede efter dine stavefejl.. Dem er der mange af.. Men dobbeltmorale længe leve.. Du er også så ung, så jeg fravælger fremtidig din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slap dog af med at være så hakkende og kritiske.. Hun kan bedst lide når et indlæg er velskrevet.. det betyder ikke nødvendigvis at hun mener det skal være perfekt… folk bad om svar på spørgmålet :hvad synes du gør en blog god.
   Det betyder ikke at hun vil have noget svar fra jer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej “Soline”
   Sjovt nok kan jeg se din kommentar kommer fra samme IP-adresse som “Lianes”, så det er ikke så svært at se det er samme person bag.
   Desværre er det svært at skjule sig på nettet – tænk dig om en anden gang. Desuden kan jeg også se du tidligere har kommenteret under navnene “Sofie Brandt”, “Emma W” og som anonym.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • læs en krimi på engelsk!
  “the curious incident of the dog in the night time” af mark had don er for nice! den er virkelig godt skrevet og også sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liane

  Ironisk.. For kort tid siden postede du en video, hvori du sagde, at du lagde stor vægt på gennemarbejdede indlæg uden stavefejl og andre mangler. Har siden bemærket et utal af sproglige fejl i dine indlæg. Du skriver ‘i’ (når du skriver direkte til dine læsere) med småt, du bytter lidt rundt på hans/sin, laver sindssygt mange komma fejl og i dette indlæg staver du treds med d..

  Så umiddelbart griner jeg lidt for mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Amen altså… Jeg vil ikke engang til at forsvare mig her. Du må gerne grine, grin er godt for sjælen.
   Håber du har et lidt mere spændende liv, end at sidde og rette stavefejl på bloggen. Jeg anbefaler dig istedet at læse en danskordbog. Der er det lidt sværere at finde fejl – god læselyst! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  jeg kan også godt lide krimier – er helt vild med sara blædels :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra for Barnaby :D Jeg har faktisk engang lavet et indlæg om det, og har titelmelodien som ringetone, hæ hæ.
  Og jeg er også meget til krimier, sluger dem råt (: (og eventyr/fantasy-bøger, er igang med Harry Potter nu, hvorefter jeg vil genlæse Det Gyldne Kompas)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mand der hader kvinder serien, synes jeg er fuldstændig suveræn.! så derudover også camilla läckbergs (:
  Har læst kvinden i buret, fed bog (:
  Deruder over kan jeg varmt anbefale Skrig Under Vand, suveræn bog!!

  ~Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Uuuh, tak for de fine tips! Jeg må helt klart få læst mænd der hader kvinder serien og Skrig under vand!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT FRA I AFTES.