Winter wonders

Last day of november

Tiden flyver simpelthen så hurtigt, og i morgen er det allerede 1. december. Dagen starter ud med en enkelt forelæsning, og ved middagstid skal jeg julehygge med en masse piger fra mit studie. Det bliver simpelthen så hyggeligt!

Der er julesweater-tema, så jeg har fået min mor og far til at sende mig en traditionel norsk strikkjole, som min bedstemor strikkede til mig for mindst 10 år siden. Heldigvis kan jeg stadig klemme mig ned i den – et held, at den var alt for stor, da jeg fik den i tidernes morgen!

 photo IMG_2794_1.jpg

Jeg skal nok love at smide et billede på min Instagram (@emma_emmoemmo) med den i morgen – den er noget af det fineste og så dejlig julet!

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter wonders