I would love to wear

Lidt om lidt

 photo IMG_1888.jpgBillede fra forrige weekend i København, hvor Mie og jeg drak drinks på Café G i indre by.

Pyha, jeg er dårlig til at opdatere jer lige for tiden. Jeg har så meget at vise og fortælle jer, men det er bare som om, at tiden løber fra mig. Det irriterer mig faktisk rigtig meget – for jeg savner jer! Heldigvis har jeg fri hele weekenden, så mon ikke jeg kan indhente lidt af det forsømte? Hvis I er heldige, falder der måske et lille DIY-projekt af til jer – men det bliver først efter, at jeg har lagt min gallakjole op: hvad den skal bruges til, må I læse om på fredag.

Jeg kigger ind med et outfit i morgen – det er efterhånden længe siden.

Sov godt ♥

bloglovin
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear