Chop chop

McArthur Glen Designer Outlet Neumünster

IMG_6769Sidste mandag kørte min mor og jeg til McArthur Glen Designer Outlet i Neumünster. Jeg havde aldrig været der før, så jeg var helt vildt spændt! Jeg havde hørt lidt blandet om stedet fra familie og venner, men jeg var altså fan! Det er jo dyre mærker, de har, så jeg forstår godt, at man kan gå lidt skuffet derfra, hvis man havde regnet med at købe en masse til næsten ingen penge. Selvom der f.eks. er 30-50 % i Gucci-ouletten, så koster en taske jo stadig flere tusinde kr.

Når det så er sagt, så er der alså virkelig gode priser. De helt klassiske oxfordskjorter i hvid, lyseblå osv. fra Ralph Lauren kunne erhverves for omkring 400 kr. Deres Nike Factory Store var også virkelig fin – her købte min mor et par virkelig flotte sneaks, som var sat 40 % ned og så yderligere 30 %. Det er jo ikke at kimse af!

I Ralph Lauren købte jeg en trenchcoat, som jeg faktisk skrev om i dette indlæg tilbage i februar. Den er fra den kollektion, som er i butikkerne nu, men alligevel havde de den i outletten til omkring 1.000 kr. I butikkerne koster den 1.800 kr og kan findes lige her. Derudover købte jeg – og det var nok turens vildeste kup – en kjole fra Ralph Lauren sat ned fra 3.700 kr til 370 kr. Altså en rabat på 90 %! Den er fra deres FW14 kollektion og så fin.

IMG_6772

Det hele føltes lidt ligesom at gå rundt i en lille eventyrby (altså lidt ala en forlystelsespark, bare med butikker, you know), og det var bare helt vildt hyggeligt! Min mor og jeg drak morgenkaffe på Starbucks inden butikkerne åbnede, og de havde også rigtig fine steder at spise frokost. Vi var dernede en mandag formiddag, så der var rigtig god plads dernede. Jeg kunne dog godt forestille mig, at outlettet kunne være et menneskemylder i weekenderne. Min mor og jeg brugte ca. 5 timer dernede, men vi tog os også virkelig god tid til at snakke, spise is og bare hygge os. Vi undgik på den måde også for meget impulsshopping, som man jo hurtigt kan komme til, når der er rabatter involveret.

Et lille tip: hvis man tilmelder sig outlettets nyhedsbrev, så får man 5 rabatkuponer, så man får 10 % yderligere af outletprisen. Rabatten kan dog ikke bruges i Ralph Lauren og Gucci, men gælder alle andre steder. Jeg købte et par Prada solbriller sat ned fra 1600 kr til 800 kr, og her fik jeg så yderlige 10 %. Jeg tilmeldte mig her.

bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chop chop