Sale favorite

Min sommer

 photo Image1-146.jpgJeg har taget fri fra arbejde på mandag, snuppet Marie Cecilie under armen og stukket af til mine forældres sommerhus i Vejers, hvor jeg lige nu nyder en lille forlænget weekend. Dagene går med at sove til langt op på formiddagen, bade i Vesterhavet og på at ligge i solen. Bloggen skal selvfølgelig ikke forsømmes helt, men I ligger forhåbentlig også allesammen ude i solen, så mon ikke det går, at der lige går en dag eller to mellem hvert indlæg.

I morgen kører Marie Cecilie og jeg en tur til Esbjerg på turist/kultur/shopping-tur. Gode tips til caféer, butikker og sightseeing i Esbjerg modtages med kyshånd <3

bloglovin
   

2 kommentarer

 • Nu bor jeg selv i Esbjerg, men jeg vil klar anbefale en tur til Hjering, især når vejret er godt. Der er hel speciel stemning.
  Caféer er der en del af. Der en ny, som vist hedder Cafe Guldægget, den har jeg ikke prøvet, men den ser så god ud. Så er der Café Frederik, den er jeg ret glad for. Lidt dyr er den.

  I forhold til shopping, så er mine favorit butikker Ørnen (sko – ofte er der gode tilbud), Buksetrolden (et mix af dyrt og billigt) og Message (der er ofte flotte ting).

  Esbjerg har også et museum, jeg har faktisk aldrig været der. Men det skulle være godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale favorite