Heart Attack

Min weekend

PhotobucketPhotobucketFredag kom jeg hjem til hele to pakker. Den var gave fra billigvoks.dk med en bunke Essie-lakker. De har dem på tilbud i denne uge til 38 kr og spurgte om jeg ikke ville teste dem. Ved ikke om jeg synes de er så meget bedre end så mange andre lakker – helt imponeret er jeg ihvertfald ikke. Til gengæld er farverne er super flotte og dækkende. Derudover var der også endnu en gave fra et andet firma – men den vil jeg gerne vise jer lidt senere på ugen.PhotobucketPhotobucketEllers er det meste af weekenden gået med at arbejde og om lidt skal jeg have lavet lektier og afleveringer til i næste uge. Derudover har jeg spist en masse lækker mad og set alverdens talentprogrammer. Det begynder altså at kede mig lidt. Er der overhovedet så mange talenter tilbage at man kan køre 3 talentprogrammer på en weekend? Nå, men nu må jeg vist igang med de afleveringer der. Og så er der jo Lykke i aften!

Hvad har I lavet? Har I haft en god weekend?

bloglovin
   

10 kommentarer

 • Anne N.

  Elsker Essies neglelakker, de holder super godt på mig i forhold til andre mærker. Hvad hedder den flotte farve du har på neglene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Hmm. Jeg synes nødvendigvis ikke de er bedre. Synes Gosh-lakkerne er lige så gode :-) Men Essie har til gengæld de flotteste farver! Lakken hedder “Angora Cardi”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så heldig! Du får sendt de fedeste neglelak hjem til dig! Hvor jeg dog er jaloux!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine billeder – er vild med den neglelak du har på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt weekenden på at arbejde og på at lave mig selv en lille blog. Jeg har længe gået med lysten til at komme igang igen, men jeg har lige skulle finde mig et fokus. Kig forbi hvis du føler for at følge en anden sønderborgenser, http://www.loveislogic.wordpress.com

  Hvilken neglelak har du på, på billedet? Den er vildt pæn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Årh, hvor hyggeligt! Endnu en blogger fra Sønderborg! Jeg kigger forbi med det samme :-D Den er fra Essie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig weekend, specielt den burger der kunne jeg også godt klare. Og det pæne neglelak ;)
  Min weekend har stået på lidt udflugter i området (til et shoppingcenter bl.a., hæ hæ), og søndag er stadig i fuld gang. Vi er ved at overveje, om vi skal ud til et outlet center eller op bjergene. Hmm… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmoemmo

   Det lyder som en rigtig hyggelig weekend :D Og shopping er altid godt jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heart Attack