Dilemma: Hvilken skoletaske?

Moving time soon

boligaffiliate/sponsoreret

1. House Doctor, 2. Ikea, 3. Ikea, 4. Kay Bojesen, 5. Verner Panton, 6. Ikea, 7. Kähler, 8. Ilva, 9. Leitmotiv, 10. Ilva, 11. Normann, 12. Normann, 13. Hay, 14. Hay, 15. Hay, 16. Etsy, 17. Etsy, 18. House Doctor, 19. Hoie

I dag er der kun 6 dage til jeg flytter! Jeg glæder mig simpelthen meget! Jeg har lavet en lille collage over de ting, jeg gerne så i mit nye hjem i Odense. Nogle af tingene har allerede fundet vej – bl.a. den fine Verner Panton lampe, som mine forældre forærede mig i 20 års fødselsdagsgave. En vaskeægte klassiker i min lille hule.

bloglovin
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dilemma: Hvilken skoletaske?