YESTERDAYS 2HAND SHOPPING - NEW IN.

MY FAVORITES – MUSIC.

Her er de så. Mine yndlingssange lige for tiden. Der er en godt mixet blanding af nyt og gammelt. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre M.I.A, Kings of Leon og James Blake på Roskilde om en lille måneds tid. Det bliver bare så fedt! Jeg kendte ikke James Blake før for et par uger siden hvor en god ven på gymnasiet opfordrede mig til at lytte til hans seneste album – jeg er glad for jeg lyttede! Han er jo helt fantastisk ham James der.
Vinnie Who var jeg til koncert med her i foråret og han er for at være ærlig en af de dygtigste danske kunstnere lige for tiden.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAYS 2HAND SHOPPING - NEW IN.