Hometown

My wardrobe: sale favorites

Udsalg er virkelig den tid på året, hvor man kan få tanket sin garderobe op med lækre items, som man normalt ikke ville købe. Og hvis man har lidt is i maven, så kan man være heldig at finde sine favoritter til -70-80 %. Jeg vil lige tage jer med på et kig i min garderobe og vise jer mine bedste udsalgskøb:
  photo IMG_7755_1.jpg

Alle ting i dette indlæg er købt med mellem 30 og 75 % rabat. Jeg ejer ikke et stykke Ganni, som ikke er købt på udsalg, og min blazer fra Day Birger et Mikkelsen er fundet med 60 % rabat. Det samme er mine Acne sko (yderst til højre). Begge mine Baum und Pferdgarten kjoler (nr 2 og 3 fra venstre) er købt med henholdvis 75 og 70 % rabat.

Jeg havde nok aldrig købt de ting, hvis jeg skulle have givet fuld pris. Jeg elsker lækker kvalitet, men jeg synes stadig, at det er voldsomt at give f.eks. 2000,- for en blazer og 1800,- for en kjole, specielt når man er på SU ligesom jeg. Og netop derfor elsker jeg udsalg!

 photo IMG_7758.jpg

Hvis jeg skulle give et par udsalgstips så må det være, at man skal gå efter klassiske styles, men samtidig også tage nogle chancer. Det var sådan jeg endte med palme-kimonoen fra Ganni og drop waist-kjolen fra Baum und Pferdgarten, som den dag i dag er min absolutte yndlingskjole. Og så skal man gå efter lækre kvaliteter som uld, silke, viskose og læder. Det er her man virkelig får noget for pengene under udsalg.

Men husk: selvom noget er sat ned med 50-70 %, så kan det stadig være rigtig grimt. Jeg bliver tit fanget i fælden, hvor jeg bliver betaget af, hvor meget noget er nedsat. Selvom noget er på udsalg, så er det ikke ensbetydende med, at det er billigt (eller pænt for den sags skyld). Noget kan sagtens være nedsat fra 2000,- til 1000,- – men det er altså stadig mange penge, hvis det ikke er det rigtige. Her skal man prøve at se bort fra rabatten og  spørge sig selv: “Er den virkelig 1000 kr. værd?“.

Det samme gælder med taskekøb under udsalg. Hvis man går og drømmer om en designertaske, så kan man virkelig spare nogle penge på de styles og farver, der udgår. Men husk; selvom der står Mulberry/Gucci/Proenza Schoulder ect. på ens nye taske, så bliver man jo ikke glad for den, hvis det i virkeligheden ikke var lige præcis den, man drømte om. Hvis man derimod drømmer om en vild eller atypisk farve: go for it – her er der masser af muligheder for at få sig en lækker designertaske til lidt billigere penge!

 photo IMG_7766.jpg

Så kort sagt: lækkert design, god kvalitet – og en sidste ting: den rigtige størrelse. Vi ved allesammen godt, at du ikke får syet den nederdel ind alligevel. Spar pengene og lad den hænge til en anden :-)

Happy shopping! 

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hometown