Weekend in Hamburg

New in: Mads Ziegler jewelry

IMG_6623 3Jeg kunne ikke dy mig og blev simpelthen nødt til at eje denne armring og ring fra Mads Ziegler. Armringen sidder så elegant på håndledet, og ringen er bare så flot. Den er mat med undtagelse af ‘cirklen’, som er helt blank. Så fin detalje!

Det er de første sølvsmykker, som jeg har købt i mange år, da jeg ellers plejer at have guld på. Nu er jeg egentlig blevet jeg hooked på sølv, som også er i en lidt mere betalelig prisklasse. Lige nu lurer jeg på denne ring, som så skulle sige på langfingeren. Det kunne være en ret fin symfoni.

IMG_6632 2Mads Ziegler armring her, Mads Ziegler ring her

bloglovin
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend in Hamburg