Berlin day 2

Noget rigtig, rigtig smart

 photo IMG_4771.jpg photo IMG_4781.jpgJeg har været så heldig at få lov at vælge et par briller inde fra Foof.dk. Og det er bare rigtig, rigtig smart!

Jeg bruger briller/kontaktlinser sådan 50/50, så det er altså uundværligt for mig at have et par solbriller med styrke til de dage, hvor jeg ikke har linser i. Specielt nu her hvor jeg skal på ferie og ikke har lyst til at bruge linser KUN for at kunne have solbriller på. Ja, der er jo ingen grund til at prikke sig selv i øjet, hvis man kan blive fri.

Nå, men nu skal I bare høre: man bestiller simpelthen bare 5 par briller til prøve, man prøver dem og sender dem retur. Gratis. Og så kan pakken komme i postkassen – smart. Når man så har fundet et stel, man kan lide, bestiller man dem og så kommer de med posten inden 7 dage. Igen i en æske der kan komme i postkassen.

Foof forhandler både almindelig briller og solbriller med og uden styrke. Alle deres briller koster 995 kr inkl glas (der både har antireflex og hærdning). Det får man simpelten ikke billigere hos nogen optikere! Det eneste du faktisk skal bruge er din styrke, så du kan taste dine oplysninger ind. Og så er Tina der har shoppen simpelthen så sød til at hjælpe, hvis man er i tvivl om noget :-)

Mit stel hedder ‘Depp‘ og har brune glas. Alle brillerne kan findes lige her.

bloglovin
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin day 2