Mixed patterns

Odense set med MadeMyDay

I lørdags var jeg til et spændende event med MadeMyDay, som sælger små oplevelser via deres app. Her kan man nemt sende en kop kaffe, en brunch osv, og modtageren (som ikke behøver at have app’en, smart!), skal blot klikke på et link i den modtagne sms for at benytte gaven. En super fin måde at sige tak på!

MadeMyDay sælger primært de lidt mindre oplevelser (kaffe, brunch, tapas, drinks osv), hvorimod søsterselskabet DuGlemmerDetAldrig sælger lidt større oplevelsesgaver, såsom weekendophold, spaoplevelser, kokkeskole osv.

 photo IMG_2338.jpg photo IMG_2387 3.jpg photo IMG_2298 3.jpg photo IMG_2403 3.jpg photo IMG_2408 4.jpg

Vi startede dagen ud med kage og champagne på Nelle’s, så smoothies på Froggy’s, caffe latte fra Coffee and Eat (min alleryndlings kaffebar lige i starten af Kongensgade), lækker tapas på Bar Snik Snak (som var så sindsyg lækkert), iskaffe på hyggelige Riceteria og sluttede dagen af med sushi, østers og drinks på Goma.

På turen rundt i byen havde jeg teamet op med Camilla, og så havde jeg snuppet min veninde, Marie Cecilie, under armen.

Sådan en hyggelig dag – og nøj, hvor var jeg mæt, da jeg gik hjem! photo Untitled 31 2.jpgBilleder fra min Instagram: @emma_emmoemmo

 

bloglovin
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mixed patterns