Kitchen dreams / Royal Copenhagen

Off to Copenhagen Fashion Week

Egentlig ville jeg slet ikke have været afsted til modeugen denne gang, men da invitationerne begyndte at tikke ind, ombestemte jeg mig alligevel lidt. Selvom det ikke er noget, folk snakker højt om, så bliver jeg  sgu enormt beæret over at nogen sidder i den anden ende og tænker “Hende Emmoemmo der, hende vil vi sgu gerne have med”. Dagen i morgen kommer til at byde på 4 shows (bl.a. TEKO og Designers Nest) og så har Fr//s (det som før hed Friis og Company) inviteret til noget tam tam ude i Bella Centeret.

 photo IMG_1606.jpg photo Image1-124.jpgBillederne fra sidste vinters modeuge. Det øverste billede er fra den dag, hvor britisk Vouge spurgte, om de måtte fotografere mig. Jaja, det lever jeg stadig højt på. Indeni er jeg en lille tyk pige, der klapper i mine små tykke hænder.

Nu vil jeg hoppe lige på hovedet i seng. Pyha, jeg begynder at blive helt overtræt eller også er det kemikalierne fra rengøringsmidlerne, der er gået i hjernen. Gæt lige hvem der var en god Hausfrau og gjorde rent i 6 (!) timer i dag. Mine fingre er helt opløste! Der er ikke ét støvkorn eller fedtplet tilbage i lejligheden, siger jeg jer. Og så syede jeg også en nederdel i det fineste koboltblå thaisilke, som nok ryger på i morgen . Jeg skal nok sørge for billeder og DIY-guide – stay turned og sov godt.

bloglovin
   

1 kommentar

  • Uuh, jeg forstår sgu godt du taget af sted. Det er bare med at gribe chancen, mens den er der! Det lyder som nogle lækre shows, så jeg glæder mig til at læse med fra den ande side (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitchen dreams / Royal Copenhagen